BejelentésÉrszűkület, érrendszeri betegségek és a mofetta- Mátraderecske
Mátraderecske Széndioxid Gyógygáz fürdője a mofetta és az érmegbetegedések kezelése

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.

Hírek
Mofetta-receptre

Mikor lesz receptre mofetta? Előre láthatóan 2012 elejétől mofettakezelést is rendelhetnek az orvosok a betegeiknek. Horváth László a pétervásárai választókerület országgyűlési képviselője Mikor lesz receptre mofetta? címmel tett fel kérdést a parlamentben a nemzeti erőforrás miniszternek. Az első Széchenyi-terv támogatásával, közel 400 millió forintos beruházással 2001 és 2003 során gyógyászati központ épült Mátraderecskén. Ám sajnos a mofettakezelés mind a mai napig nem részesül társadalombiztosítási támogatásban, annak ellenére, hogy az önkormányzati tulajdonban lévő szolgáltató azt több alkalommal is kezdeményezte. Most, a szaktárca államtitkára, Halász János azt mondta: előreláthatóan 2012 elejétől felírhatja az orvos a szárazfürdőt. Forrás: EgerTv


Csak ülök és gyógyulok=MOFETTA

Hotelek in Magyarország

Kérjük, hogy állítsa össze igényeinek megfelelő gyógyüdülését!
Ha kérdése van, hívjon minket: 20 326 9544 vagy írjon nekünk: gonduzo[at]t-online.hu
TB támogatott 15 napos mofetta kúrát szakorvosi rendelvénnyel vehet igénybe!
Figyelem! A Gondűző Pihenőházban a foglalható minimum 6 éjszaka.

Kérjük, hogy válasszon ajánlatkérés
foglalás
Név
E-mail cím
Ország
Város
Utca, házszám
Irányítószám
Telefonszám
Érkezés
Távozás
Válasszon aktuális csomagajánlatainkból Csak ülök és gyógyulok 2 vendég/6 éjszaka/reggelivel
Mátrai SPA és Mofetta 2 vendég/10 éjszaka/reggelivel
Mofetta kúra 2 vendég/15 éjszaka/reggelivel
Válasszon szobát Kétágyas földszinti utcai szoba /20 csatornás kábel Tv, WiFi,hűtőszekrény,vízforraló/
Kétágyas akadálymentesített udvari földszinti szoba /DVD lejátszó,20 csatornás kábel Tv, WiFi, ventillátor, vízforraló, hűtőszekrény mosogató sarok /
Felnőtt vendégek száma kettő
három
négy
Gyermek vendégek száma -
1
2
Pótágy igen
nem
Étkezés reggeli
cukorbeteg étkezés
vegetárius étkezés
Fizetési mód átutalás
ajándékutalvány
barterváltó
SZÉP Kártya
Erzsébet utalvány
További üzenet, kérdés, kérés:
A fizetési és lemondási feltételeket elolvastam és tudomásul vettem igen
nem

Előzetes fizetés :
-- A teljes összeg 30 százaléka kerül felszámolásra a foglalás napján.
-- A vendégházban elfogadunk Szép Kártyát, Erzsébet utalványt és Edenred utalványt is.
Egyéb:
-- 3 éven aluli gyermek szállása, a szülőkkel közös ágyon, díjtalan. -- 3 - 12 éves gyermek kedvezménye -30%.
-- Szoba átvétel: érkezés napján 14 óra után
-- Szoba átadás: távozás napján 10 óráig.

Lemondás:
--Amennyiben a lemondás vagy módosítás legkésőbb az érkezés napja előtt 7 nappal megtörténik, foglalási díj nem kerül felszámításra.
--Amennyiben a lemondás vagy módosítás határidőn túl történik, illetve meg nem jelenés esetén a foglalási díj teljes összegének 30 százaléka kerül felszámolásra.

Válasszon a csomagajánlataik közül és kérjen ajánlatot a fenti űrlap kitöltésével:

CSAK ÜLÖK és GYÓGYULOK
Mofettázott-e már?
Milyennek gondolja a száraz fürdőt?
Képzeljen el egy medencét, amiben színtelen, szagtalan szén-dioxid gáz van, és derékmagasságig ülünk benne. A gáznak a feláramlása folyamatos, szintjét az elalvó gyertya lángja jelzi. Ez alatt orvosi felügyelet és szakképzett egészségügyi személyzet is jelen van. A fürdőzés ruhában történik, ajánlatos azonban a pamut szabadidő ruha, a nyitott lábbeli.

Kúraszerű használata jó hatással van az immunrendszerre, különleges radon tartalma segít az érbetegségek, szív- és általános keringési betegségek, magas vérnyomás, cukorbetegség érszövődményei, reumatikus betegségek, köszvény, csontritkulás, egyes nőgyógyászati betegségekben szenvedőknek. Ez az Ön esélye az egészségre.

A csomag tartalma:
--6 éjszaka szállás 2 vendég részére
--falusi reggeli
--ingyenes, korlátlan internet hozzáférés, WiFi
--20 csatornás kábel Tv
--hűtőszekrény, ventillátor
--törölköző, fürdőköntös,
--díjtalan zárt parkolóhelyMÁTRAI SPA és MOFETTA
Fedezze fel újdonságainkat, kösse össze a kellemest a hasznossal!
Élvezze Ön is a mátraderecskei mofetta széndioxid szárazfürdő tudományosan igazolt gyógyító erejét és kényeztesse magát wellness szolgáltatásokkal is. Az áttörő eredmények - amelyet a gyógy-gázkúrán részt vevő érszűkületes betegek állapotában beállt pozitív változások jelentettek – hatására az EÜ. Minisztérium 1999-ben gyógy-gázzá minősítette a mofettában használt természetes úton feláramló gázt. Mátraderecske gyógy-községben található az első természetes gyógy-gáz forrás Magyarországon. Erre a természeti gyógyhelyre épült a Mofetta Széndioxid Szárazfürdő és Gyógyászati Központ, amely a wellness, a rekreáció, az egészség-edzés, az egészség helyreállítására a lehetőségek tárházát nyújtja.
A csomag tartalma:
--10 éjszaka szállás 2 vendég részére
--falusi reggeli
--ingyenes, korlátlan internet hozzáférés, WiFi
--20 csatornás kábel Tv
--hűtőszekrény, ventillátor
--törölköző, fürdőköntös,
--díjtalan zárt parkolóhelySZÁLLÁS TB TÁMOGATOTT MOFETTA KÚRA IDEJÉRE

NEMRÉGIBEN ÍRTUNK a Mátraderecskén működő mofettáról, ami megmentheti a verőér-szűkületben, cukorbetegségben szenvedők végtagjait az amputálástól. A mofetta enyhülést jelent az érbetegeknek, reumatikus fájdalmaktól, izületi bántalmaktól szenvedőknek. A világon mindenütt elismert gyógymódot eddig nem támogatta az Országos Egészségbiztosítási Pénztár, de augusztus elsejétől ez megváltozik.
Dr. Gyetvai Gyula főorvos elmondta, a beutalóval érkező beteg támogatással kapja a kezelést. Beutalót az a belgyógyász szakorvos adhat, aki ér-, cukor- és szívbeteget kezel, de utalhat a mofettába érsebész, traumatológus, fizioterápiás és rehabilitációs szakorvos is.

Így 1700 forint helyett 680 forintot kell fizetni a kezelésért, amit évente kétszer tizenöt alkalommal vehetnek igénybe. Forrás: Nők Lapja


Mátraderecske kincse a mofetta gyógygáz, mint a kutatásokból kiderült, a szén-dioxid-gáz tulajdonképpen vulkáni kigőzölgés, amelyet már több ezer évvel ezelőtt, a római korban is alkalmaztak gyógyításra. A név is innen ered, az 1. században amfiteátrumszerűen kialakított medencékben kezelték a különböző végtagfájdalmaktól szenvedő betegeket. A 16. században Paracelsus (svájci orvos, csillagjós, ezoterikus bölcselő, természettudós, és alkimista) is használta a gyógy-gázt, égési sérülésekre, női betegségekre, fekélyek kezelésére. Erdélyben hatszáz éves múltra tekint vissza a mofetta a népi gyógyászatban. Ez a kezelés kiválóan alkalmas végtagok érszûkületének kezelésére és általában a reumatológiában.
Egy-egy mofetta kúrának legalább két hétig kell tartania ahhoz, hogy hatásos legyen. Az utóvizsgálatok a betegek többségénél határozott javulást mutatnak. Ezen eredmények alapján 1999-ben a mátraderecskei széndioxid gázt gyógy-gázzá, és 2006-ban a Mofetta Gyógyközpontot gyógyfürdővé minősítették.
A Gondűzőben kialakítottunk egy a mozgáskorlátozottak részére is alkalmas akadálymentes, stilbútorral berendezett, komfortos, fürdőszobás lakrészt is. Ez a superior, udvari szoba.
Igyekeztünk igényes környezetet, a kertben színpompás virágözönt, kényelmes kerti bútokat, napernyőket és a házban otthonos lakrészeket létrehozni, amelyekben külön-külön toilett, fürdő és mosogató sarok hűtővel és sat-tv található. A GONDŰZŐ "szíve" a nappaliban található "lélekmelegítő palóc kemence".

Legyen a vendégünk!

A csomag tartalma:

--14 éjszaka szállás kétágyas, akadálymentes lakrészben, 2 vendég részére
--28 bőséges falusi reggeli
--20 csatornás kábel Tv, DVD lejátszó
--ingyenes, korlátlan internet hozzáférés, WiFi
--törölköző, fürdőköntös
--hűtőszekrény, mosogatósarok, ventillátor
--díjtalan, zárt parkolóhely

Az IFA 200 Ft/vendég/éjszaka, mely érkezéskor fizetendő.

Linkkatalógus
MOFETTA blog


Szállás ajánlat kérés
Hungary Real Estate
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!